هدف از یادگیری هنر بی طرفی چیست و چگونه می توانید بیان خود را تقویت کنید؟
- چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳، ۰۸:۵۶ ب.ظ
- ۰ نظر
شاید بارها کلمه فن بیان را شنیده باشید و تا حدودی جواب سوال فن بیان را بدانید. اما به طور کلی، فن بیان مجموعه ای از مهارت ها و توانایی های اکتسابی است که با کسب این مهارت ها به شما این امکان را می دهد که به بهترین شکل ممکن صحبت کنید و بیشترین تاثیر ممکن را بر مخاطب خود بگذارید.
ماکسیم گورکی، نویسنده مشهور روسی که شیوه نگارش سوسیالیستی را توسعه داد، در مورد اهمیت "نقاشی تنها هنر بشری است که نیازی به کلمات و کلمات ندارد" صحبت می کند.
این جمله نشان می دهد که چقدر صحبت کردن مهم است و مهمتر از آن، گفتار درست و مؤثری است که دل مردم را به درد می آورد. یکی از ارکان فن بیان همانطور که گفته شد، فن بیان مهارتی است که با تمرین و سخت کوشی به دست می آید. تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا بدانید چگونه این هنر گرانبها را بدست آورید.
هنرهای نمایشی؛ وظیفه بیشتر از نان!
شما قطعاً با افرادی برخورد کرده اید که در خطبه های خود مطالب مفیدی می گویند، اما وقتی به مخاطبان نگاه می کنید، چیزهایی را می بینید که برای هرکسی بسیار دردناک است. تیغ زدن، کار با تلفن همراه، راه رفتن، صحبت کردن با یکدیگر هر کدام نشان دهنده همین موضوع، بد زبانی گوینده و عدم ارتباط با مخاطب است!!!
اگر بخواهیم واقع بینانه به اهمیت هنر نگاه کنیم اگر هنر خوبی ندارید اگر هنر نخوانید و سعی کنید آن را درست کنید. واضح ترین چیزها را دریافت نمی کنید و نمی شنوید. در زندگی شما، به طور کلی، اگر تکنیک های نوردهی خوبی نداشته باشیم:
ما نمی توانیم به راحتی با دیگران صحبت کنیم و ارتباط برقرار کنیم.
ما در ارائه ایده ها و پروژه هایمان مشکل داریم.
ما نمی توانیم مشکلات را با دیگران حل کنیم و همیشه در این بحث ها شکست می خوریم.
اظهار نظر و انتقاد برای ما بسیار سخت خواهد بود.
ما نمی توانیم در مورد شبکه سازی و ارتباط با دیگران صحبت کنیم.
ما در تشویق و تنبیه دیگران به خصوص در خانواده ضعیف هستیم.
ما نمی توانیم احساسات خود را به درستی بیان کنیم.
شاید برخی از مطالبی که به شما گفته شده است باعث ترس شما از کمبود فن بیان شده است. اما همانطور که گفته شد این هنر آموختنی است و شما می توانید با تمرین و پرداختن به فن بیان و یادگیری فن بیان از صفر تا صد بر این اضطراب غلبه کنید و تبدیل به فردی خواهید شد که صدها کلمه را بیان کند. برای جذب مخاطب شما توجه آنها را جلب خواهد کرد.
در اینجا به شما خواهیم گفت که چگونه یک تکنیک بیان خوب داشته باشید.
هدف از یادگیری عبارات چیست؟
یادگیری فن بیان، یادگیری هنری است که نقش اساسی و مهمی در زندگی شخصی و پیشرفت شما دارد. هدف از یادگیری فن بیان، اولاً رفع مشکلات و نقاط ضعف ذکر شده در قسمت قبل و ثانیاً تبدیل شدن به فردی مؤثر و شایسته در ارتباطات و شبکه سازی است. به طور کلی، هدف "یادگیری فن بیان" را می توان به شرح زیر خلاصه کرد.
کاهش استرس و اضطراب در هنگام سخنرانی
اعتماد به نفس خود را افزایش دهید
تأثیر عمیقی بر مخاطبان شما.
هنر متقاعد کردن مردم را بیاموزید
مهارت های اجتماعی خود را گسترش دهید.
با تقویت روابط تجاری باعث افزایش درآمد می شود
و...
با توجه به مطالب فوق می توان نتیجه گرفت که اگر تکنیک بیان خوبی نداشته باشید، نمی توانید ارزش ها و توانایی های خود را نشان دهید و در زندگی حرفه ای و همچنین در زندگی شخصی شکست خواهید خورد.
این موضوع به قدری مهم است که حکیم ارد بزرگ که بسیاری آن را بزرگترین فیلسوف مدرن ایران و آسیا میدانند، اهمیت فن بیان را در رشد انسان تبیین میکند و میگوید: راه گفتوگو با مردم این است که آنها شما را ندارند. خودتان را بشناسید.» این جمله به خوبی نشان می دهد که حتی اگر به بالاترین سطح علمی برسید، فقدان دانش و مهارت بیان تأثیر منفی بر رشد و پیشرفت شما خواهد داشت.
چگونه فن بیان را یاد بگیریم؟
اکنون اهمیت هنرهای بیانی را کاملاً درک کرده اید و می دانید که تفاوت بین داشتن هنرهای بیانی و نداشتن هنر بیانی تفاوت بین موفقیت و شکست خواهد بود. حال سوال اصلی و مهم اینجاست که چگونه شروع به یادگیری تکنیک های بیان کنیم؟
آموزش مهارت های ارتباطی دو بخش دارد:
قدم اول؛ کسب مهارت های نرم از طریق تمرین
مرحله دوم؛ آموزش فنون با شرکت در کلاس های هنرهای بیانی
- ۰۳/۰۹/۰۷