نکاتی برای سرخ کردن و انجماد بادمجان سرخ شده
- چهارشنبه, ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۱۵ ب.ظ
- ۰ نظر
در این مقاله امیدواریم نحوه سرخ کردن بادمجان را با روغن کمتر به شما آموزش دهیم. بادمجان ها را قبل از سرخ کردن کمی در سفیده تخم مرغ آغشته کنید.
در این مطلب می خواهیم یاد بگیریم که چگونه بادمجان را با کمترین مقدار روغن سرخ کنیم. سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن در مقدار بسیار کمی سفیده تخم مرغ آغشته کنید.
روش اول: بادمجان ها را بعد از پوست کندن بشویید و نمک بزنید یا در آب نمک قرار دهید و بعد از خشک شدن سرخ کنید.
راه دیگر: بعد از شستن و پوست کندن بادمجان ها می توانید از سفیده آن استفاده کنید. بنابراین، سفیده ها را مخلوط کرده، دست خود را به آرامی در تخم مرغ فرو کنید و روی بادمجان ها را بپوشانید. سپس آن را در روغن سرخ کنید.
روش سوم: به نظر من این روش بهترین روش است و ما این روش را توصیه می کنیم. قبل از سرخ کردن بادمجان ها را در مقداری ماست آغشته کرده و سپس سرخ کنید. می توانید بادمجان ها را در ماست خیس کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند سپس بادمجان ها را کاملا از ماست پاک کنید و سپس سرخ کنید. خیلی خوب سرخ می شوند و طلایی می شوند.
روش چهارم: بادمجان ها را بعد از پوست کندن بشویید و بعد از تخلیه مقداری آب روی آنها را با برس روغن و برس پخت (برس سیلیکونی) بمالید. سپس آن ها را در سینی بچینید و در مایکروفر بگذارید و بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه در مایکروفر سرخ کنید. خاکستری را تا جایی که می خواهید طلایی شود استفاده کنید. این روش نیز مناسب است.
روش پنجم: نرده را بعد از شستن به مدت 3-5 دقیقه در مایکروفر قرار دهید و در روغن سرخ کنید. به این ترتیب نیمی از چربی هایی که به طور مرتب مصرف می کنید تمام می شود.
روش ششم: بادمجان ها را برش زده، بشویید، خشک کنید و سپس برش دهید. سپس آن را در قابلمه بریزید و نمک بپاشید و حدود نصف فنجان آب اضافه کنید. وقتی بادمجان نازک شد، کمی آب به آن اضافه کنید و در تابه ای روی حرارت ملایم بپزید. وقتی بادمجان ها آب آن را گرفت و نرم شدند، یک یا دو قاشق غذاخوری روغن و کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دهید.
روش هفتم: در این روش آب و نمک را اضافه می کنند تا برنجال در کمی روغن سرخ شود. (نمک به میزان لازم، چون بادمجان ها شور نیستند.) بادمجان ها را بجوشانید و بادمجان ها را به قطعات دلخواه برش دهید. اجازه دهید حدود دو یا سه دقیقه بجوشد. در آبکش می گذاریم تا آب زیادی به بادمجان بریزد. سپس آنها را سرخ می کنیم.
روش هشتم: خیارها را پس از برش دادن و شستن خشک کرده، روغن را داخل تابه بریزید و بعد از گرم شدن روغن، تخم مرغ اردک را به روغن اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا کاملا سرخ شود. به این ترتیب خواهید دید که بادمجان ها را با روغن کمتری سرخ کرده اید.
بادمجان های سرخ شده را می توان در یخچال نگهداری کرد
نحوه نگهداری بادمجان در فریزر
بادمجان که در اصل هندی است، میوه ای بزرگ، خوشمزه و بنفش است. طعم بادمجان یک طعم اکتسابی است، در ابتدا می تواند ناخوشایند باشد، اما اگر طعم آن را دوست دارید، می توانید از طعم غذاهای تهیه شده از آن نیز لذت ببرید. فرقی نمیکند چند بادمجان خریدهاید یا زیاد، در اینجا روش خوبی برای نگهداری آنها وجود دارد تا خراب نشوند.
اگر یک هفته تخم مرغ بخرید، نگهداری آن آسان تر از نگهداری تخم مرغ زیاد است. برای نگهداری یک تخم مرغ کوچک کافی است آن را در یک کیسه پلاستیکی مناسب قرار دهید و در یخچال قرار دهید. به این ترتیب بادمجان ها تا یک هفته در یخچال تازه می مانند و در این مرحله می توانید آن ها را بخورید.
بهتر است همیشه مقدار کمی بادمجان بخرید و در یخچال نگهداری نکنید زیرا محصول کمتری نسبت به بادمجان تازه دارد. بنابراین اگر مقدار زیادی بادمجان خریداری می کنید که نمی توانید قبل از خراب شدن از آن استفاده کنید، باید آن را به روش دیگری نگهداری کنید. ابتدا بادمجان ها را در آب سرد یا گرم بشویید.
پیاز را پوست بگیرید. سپس بادمجان را مانند موز برش دهید.
قبل از رفتن به مرحله بعدی، توضیح خواهم داد که چرا باید این کار را انجام دهیم. میوهها و سبزیجات حاوی آنزیمها و باکتریهایی هستند که در صورت یخ زدن، طعم و رنگ غذا را تغییر میدهند.
حالا برای جوشاندن آب به یک قابلمه بزرگ نیاز دارید. به این آب آبلیمو اضافه کنید، به ازای هر چهار لیتر آب، نصف آبلیمو. همچنین به یک کاسه بزرگ پر از آب و یخ نیاز دارید. پس از پختن بادمجان ها، آن ها را در یک کاسه آب یخ قرار دهید.
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، بادمجان ها را اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه در آب در حال جوش بگذارید. پس از تمام شدن این زمان، بادمجان ها را به سرعت از آب در حال جوش خارج کرده و در یک کاسه آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند. بادمجان ها را به مدت پنج دقیقه دیگر در آب یخ قرار دهید، سپس آنها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
پس از پختن، خنک شدن و خشک شدن سبزیجات، می توانید آنها را در پلاستیک قرار دهید و در فریزر فریز کنید. اگر بادمجان خوب پخته شود، تا شش ماه در فریزر به خوبی نگهداری می شود.
می توانید بادمجان را به یکی از روش هایی که در بالا ذکر شد سرخ کنید و اجازه دهید روغن اضافی آن خارج شود و پس از خنک شدن بادمجان را در کیسه زیپ دار قرار دهید و هوا را کاملا از کیسه خارج کنید و در یخچال قرار دهید بادمجان برای مدت کوتاه تری
- ۰۳/۰۴/۲۷